PANI

  • photo
  • video
  • print
  • shop
  • design

Štampa

Brendiranje izloga i vozila (auto grafika) je jedna od specijalnosti koje nudimo. Priprema za brendiranje može biti vaša, a možete i izabrati da naš tim odradi pripremu.

Brendiranje izloga i vozila je korisno zato što za jednokratan trošak dobijate reklamu koja će trajati godinama, a u slučaju automobila to će biti pokretna reklama. Brendiranje automobila radimo na svim tipovima vozila.

Brendiranje izloga
PVC folija, providna folija, rupičasta folija, peskirna folija
Brendiranje vozila
Brendiranje svih vrsta vozila.

Štampa slika na kanvas platnu unosi jednu novu notu Vašem ambijentu. Možete oslikati portret drage osobe, neko apstraktno delo, pejzaž, reprodukciju slikarskih dela i sve ostalo što želite u dimenziji po Vašoj želji. Slike se digitalnom stampom prenose na slikarsko platno koje se nakon toga zateže na blind ram. Slike se mogu raditi iz jednog i iz više delova i samim tim unosite jednu novu notu Vašem ambijentu.

Posedujemo veliki izbor pozivnica za venčanja, punoletstva, krštenja i druge svečanosti. Cene su povoljne, a kvalitet izuzetan. izuzetnog kvaliteta i najpovoljnije cene.

U našim prostorijama možete izabrati pozivnicu, smisliti text i pozivnice će u najkraćem mogućem vremenu biti urađene. To nije sve! Ako želite nešto jedinstveno, možemo zajedno uraditi dizajn, pomoću CAMEO 3 katera dati oblik pozivnici i odštampati tekst.

Digitalna štampa je posebno pogodna za: vizit karte, ID kartice, flajere, jelovnike, cenovnike, memorandume, pozivnice, kataloge, prospekte, brošure, kalendare, plakate, samplepljive etikete, nalepnice, deklaracije, knjige malih tiraža, preslikače…

Pomoću digitalne mašine Konica Minolta C260e sve se završava u najkraćem mogućem roku. Vaše fajlove možemo odštampati na papiru različite gramaže (80 gr/m2 – 300 gr/m2), papiru/kartonu u boji, muflonu i drugim sprecijalnim kartonima za vizit karte, diplome, sertifikate I sl.

GALERIJA

Sadržaj je zaštićen.